We kunnen nu zeggen dat de nieuwe inkt niet compatibel is met ons proces en daarom niet beschikbaar is voor onze klanten. We moeten daarom gebruik maken van de inkt op onze huidige productiepersen om in bedrijf te blijven. Om te compenseren voor het feit dat we niet over deze nieuwe inkt, zijn we nu betalen twee keer de prijs voor inkt. Het is geen onbelangrijk verschil. Om onze hoge normen te handhaven en concurrerend te blijven kunnen we alleen nieuwe leveranciers van de nieuwe inkt vinden. Dit is wat er gebeurd is voor deze pers in de eerste plaats en dit is wat we zoeken. De reden voor dit besluit is dat we het productieproces moeten veranderen en dat het geen gemakkelijke taak is. Het zal tijd kosten om een geschikte fabrikant te vinden en het zal een enorme investering in onze productielijnen zijn.

De belangrijkste reden voor deze verandering is dat de huidige markt niet compatibel is met onze pers.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien te duur. Maar kijk goed en je zult merken dat het nog steeds een van de meest betrouwbare en kosteneffectieve labels printers die u vandaag kopen. Dit bericht is gebaseerd op onze analyse van de prijs en prestaties van onze gecertificeerde labelprinter, de NUCOM labelprinter.

Hoeveel kost het?

Voor een volledig beeld van de verschillen tussen de goedkoopste en beste kwaliteit label printers, lees onze post The 10 Best All-in-One Label Printer Cost Comparison.

De goedkoopste (d.w.z. de beste kwaliteit) NUCOM label printer kost slechts € 8,00, terwijl de best beoordeelde (en veel duurdere) NUCOM label printer verkoopt voor € 27,00. Dat is het belangrijkste verschil tussen de twee.

En dit is niet één categorie: alle labels zijn op hetzelfde niveau, ongeacht welke labelprinter u koopt. Als u bijvoorbeeld een labelprinter koopt die slechts € 8 kost, krijgt u ook een betere, veel duurzamere drukpers die meerdere vellen papier tegelijk kan afdrukken, en een automatische, zelfreinigende en gebruiksvriendelijke digitale inkjetprinter.

Te vaak mensen zijn gewoon blindelings het kopen van de goedkoopste printer op de markt, en dan krijgen opgelicht op de volgende partij.

Daarom hebben we een eenvoudige handleiding gemaakt om u te helpen wat geld te besparen. Dit is wat je moet weten:

Als u een consument die op zoek is naar de laagste prijs op de markt, uw beste inzet is om te winkelen voor de best presterende model in de markt. Wanneer u een product in bulk koopt, zal de fabrikant meestal een gereduceerde prijs aanbieden. Het model dat de beste prijs in uw prijsklasse biedt, kan dan meer producten verkopen tegen een gereduceerde prijs.

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat een lage prijs is niet per se een goede deal. Soms goedkoper is beter. Als een goedkoper model is niet beter dan wat je hebt, het is niet de moeite waard de extra kosten.

Dankzij ons testlaboratorium is onze productkwaliteit zeer hoog en daar zijn onze klanten dol op. We hebben ook een grote selectie boeken om u te helpen beslissen welke het beste is voor jou. Dus als je een specifieke behoefte hebt, neem dan contact met ons op.

Ons nieuwe assortiment producten zijn gebaseerd op de beste technologie om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vanuit het standpunt van een printer nemen we u mee door het ontwerp- en ontwikkelingsproces, van conceptie tot productie, wat leidt tot een product van zeer hoge kwaliteit. We hebben een exclusief partnerschap met een zeer vertrouwde fabrikant en we gebruiken de nieuwste technologie om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We hebben een ongelooflijke reeks printers gemaakt met een unieke look en feel als aanvulling op uw werkruimte. Zo bieden wij een indrukwekkend scala aan kleuropties voor uw boeken.