Mijn vader zei altijd dat ik mijn passie en talent in mijn werk moest stoppen. Ik begon mijn eerste bedrijf in 2010, het is nu ongeveer 5 jaar geleden en ik ben altijd enthousiast om meer te leren over mijn bedrijf. Ik hoop om deze blog te maken in de plaats waar elke ontwerper, blogger en kunstenaar kan publiceren en delen van hun werk.

Ik ben ook webdesigner, webmaster, webontwikkelaar en blogger, ik ben een actief lid van de Amsterdam Design community en ik kan niet wachten om het verder te laten groeien. Ik zal het delen van alle tips en trucs die ik gebruik in mijn blog over het ontwerpproces. Ik kijk uit naar het lezen van uw opmerkingen en advies. Voel je vrij om deze blog te delen met je vrienden, collega's en familie. Bedankt voor uw bezoek en hebben een leuke dag. - Sofia Ik ben Sofia uit Amsterdam. Ik ben blogger, webdesigner, webmaster en ik ben een vaste klant bij de Amsterdam Design Community. Hier vindt u de informatie over de Designers Workshop. Ik ben momenteel bezig met het eerste ontwerp van mijn tweede boek. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op.

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school, dacht ik dat ik in staat zou moeten zijn om wat inkomen te krijgen door het creëren van dingen en ze te verkopen, maar nu weet ik niet hoe ik dat kan doen en ik ben blij om te kunnen al deze gratis dingen te creëren en ze te verkopen.

Waar te beginnen? Je altijd gewoon een nieuwe blogpost maken en je klanten om ideeën vragen, of je vrienden of familie vragen of ze er een willen kopen. Als je verkoopt, gaat het altijd om iets goeds te creëren. Je moet de vaardigheden hebben om iets goeds te maken en dan te verkopen. Er zijn veel mensen die bereid zijn om u te helpen met dit, en ik beveel dat je ze opzoeken en om hulp vragen. Als u iets verkoopt echt, echt geweldig, u een commissie. Hier zijn enkele tips om u te helpen een leven te maken van het afdrukken op een printer.

Ik ben geboren in de VS en woon in Nederland. In mijn blog praat ik over mijn werk bij een kunstdrukker. Ik heb gewerkt voor 3 jaar als een label printer in mijn vrije tijd.

Ik weet dat je het soms moeilijk hebt als een groot bedrijf je baan afneemt. De belangrijkste reden om je baas te vragen is of je een contract hebt met je bedrijf. De reden dat ik wil deze blog te doen is, zodat je weet hoe om te gaan met deze situatie en wat je moet doen. Eerst wil ik mijn lezers vragen: Voor welk bedrijf werk je? Hebben ze een beleid op het niet toestaan dat u uw sociale media of blogs te gebruiken? Als u bij een groot bedrijf werkt en een contract hebt, u uw baas vragen om het beleid te wijzigen. U ook vragen aan de manager als u een social media manager, waarop ze waarschijnlijk ja zullen zeggen, omdat het beleid is niet duidelijk.